T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

UZAKTAN HİZMET İÇİ VE İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ GİRİŞ VE TAMAMLAMA SÜRECİ BİLGİLENDİRME

Güncelleme Tarihi: 02/04/2021

• Zorunlu Uzaktan Hizmet İçi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine hastanemiz bilgisayarlarından 10.43.0.22:8056 bağlantısı üzerinden, hastanemiz bilgisayarlarında kurulu olan PAGO sistemi üzerinden ya da Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü https://kutahyaism.saglik.gov.tr/TR-46334/uzaktan-egitim-giris-ekrani.html adresinden giriş yapılabilmektedir.
  • Kullanıcı alanına T.C. kimlik numarası, şifre alanına daha önce giriş yapılmadı ise şifrenin “1234” olarak girilmesi eğer daha önce giriş yapıldı ise mevcut şifre girilmesi gerekmektedir.
  • Sistemde açılan sayfada üst sekmede bulunan “Kurumsal-Uzaktan Eğitim Portal” linkinin seçilip Portal Ana Sayfa ekranına giriş gerçekleştirilmektedir. Portal Ana Sayfa Ekranında “Atanmış Eğitimleriniz, Devam Eden Eğitimleriniz ve Tamamlanmış Eğitimleriniz” görülmektedir.
  • Eğitimlere başlamak için “Atanmış Eğitimleriniz” bölümündeki HİZMET İÇİ EĞİTİM ile İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ konusu üzerindeki kalem işaretini tıklayarak yönergelerin takip edilmesi gerekmektedir.
  • HİZMET İÇİ EĞİTİM ile İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ sunumları tamamlandıktan sonra sınava geçilmesi gerekmektedir.
  • Sınav 25 sorudan her soru 4 şıktan oluşmaktadır.
  • Sınav geçme notu 70’ tir.
  • Sınav notu 70’ in altında kaldığı takdirde eğitimin tekrar edilmesi gerekmektedir, ardından tekrar sınava geçilmesi gerekmektedir.
  • Sınav ancak 7 kez tekrar edilebilmektedir.