UZAKTAN HİZMET İÇİ VE İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ GİRİŞ VE TAMAMLAMA SÜRECİ BİLGİLENDİRME
02 Nisan 2021

• Zorunlu Uzaktan Hizmet İçi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine hastanemiz bilgisayarlarından 10.43.0.22:8056 bağlantısı üzerinden, hastanemiz bilgisayarlarında kurulu olan PAGO sistemi üzerinden ya da Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü https://kutahyaism.saglik.gov.tr/TR-46334/uzaktan-egitim-giris-ekrani.html adresinden giriş yapılabilmektedir.
  • Kullanıcı alanına T.C. kimlik numarası, şifre alanına daha önce giriş yapılmadı ise şifrenin “1234” olarak girilmesi eğer daha önce giriş yapıldı ise mevcut şifre girilmesi gerekmektedir.
  • Sistemde açılan sayfada üst sekmede bulunan “Kurumsal-Uzaktan Eğitim Portal” linkinin seçilip Portal Ana Sayfa ekranına giriş gerçekleştirilmektedir. Portal Ana Sayfa Ekranında “Atanmış Eğitimleriniz, Devam Eden Eğitimleriniz ve Tamamlanmış Eğitimleriniz” görülmektedir.
  • Eğitimlere başlamak için “Atanmış Eğitimleriniz” bölümündeki HİZMET İÇİ EĞİTİM ile İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ konusu üzerindeki kalem işaretini tıklayarak yönergelerin takip edilmesi gerekmektedir.
  • HİZMET İÇİ EĞİTİM ile İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ sunumları tamamlandıktan sonra sınava geçilmesi gerekmektedir.
  • Sınav 25 sorudan her soru 4 şıktan oluşmaktadır.
  • Sınav geçme notu 70’ tir.
  • Sınav notu 70’ in altında kaldığı takdirde eğitimin tekrar edilmesi gerekmektedir, ardından tekrar sınava geçilmesi gerekmektedir.
  • Sınav ancak 7 kez tekrar edilebilmektedir.