Hastanemizde 2019 Yılı 2.Donem Yoğun Bakim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Sona Erdi
11 Ekim 2019

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 02 Eylül 2019 tarihinde başlayan, Edirne, Eskişehir, Tavşanlı gibi değişik il ve ilçelerden gelen ayrıca hastanemiz sağlık çalışanlarının emek sarf ederek hak ettikleri; Sağlık Bakanlığının belirlediği ve uluslararası geçerliliği olan standartta, Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kursu; Başhekimimiz Doç. Dr. Orhan Özatik ve  Başhekim Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sinan Erkul, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür V. Nurcan Edis’in katılımları ve konuşmaları ile sona erdi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Orhan Özatik eğitim programının kapanış konuşmasında; Güçlü yoğun bakım ordusunun, yeni ekipler ile daha da güçleneceğini ifade ederek; “Hastanemiz Eğitim programları içerisinde olup acil ve yoğun bakım hemşireliği sertifika programında bir çok sağlık çalışanımıza ev sahipliği yapmaktadır. Sizler gibi Edirne, Eskişehir ve farklı İllerden gelen arkadaşlarımızı hastanemizde misafir edip, sağlık alanında bir çok yeniliklerden ve taze bilgileri vermekten gurur duyduk. Bu sertifikalı eğitim programının amacı; koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmektir. Biliyorum  ki burada aldığınız eğitim sizlere ve gittiğiniz yerlerde çalışma arkadaşlarınıza ve insanlara fayda sağlayacaktır. Hepinizi tebrik ediyor, hayatınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Başhekimimiz konuşmasının ardından ilk sertifikayı kendisi takdim ederek, katılımcıların sertifikaları verildikten sonra  program sona erdi.