Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı
02 Mayıs 2023

Hastanemiz Uluslararası sağlık turizmi için yetkili sağlık tesisidir.

TANITIM KİTAPÇIĞI TÜRKÇE: TÜRKÇE KİTAPÇIK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.pdf
INTRODUCTORY BOOK LET IN ENGLISH : CLICK HERE FOR ENGLISH BOOKLET.pdf
Lütfen tıklayınız.pdf لكتيب التمهيدي باللغة العربية

Hastanemizde  uluslararası sağlık turistinin kabul, kayıt, teşhis, tedavi, faturalandırma, taburculuk,  tercümanlık ve aracı kuruluşlarla ilgili iş ve işlemlerin koordinasyonu ile görevli uluslararası sağlık turizmi birimi oluşturulmuştur.

Uluslar arası sağlık turizmi birimimiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası' nda hizmet vermektedir.

Sağlık turizmi kapsamında hizmet veren personelimiz

Uluslar arası Hasta Birimi Sorumlusu: Dr. Öğr. Üyesi Merve AKDENİZ LEBLEBİCİLER
Uluslar arası Hasta Birimi Personeli:  Dr. Öğr. Üyesi Aysun ÖZLÜ
Hasta Danışma ve Yönlendirme Personeli: Tuğba YAĞŞİ

Hastanemize başvuran/ başvuracak hastalar için yönlendirme ve rehberlik hizmetleri verilmektedir. Bilgilendirme için Sağlık Turizmi birimi sorumlu kayıt görevlisi Tuğba YAĞŞİ ve iletişim bilgileri 0274 2652300 -5555 dir.
Sağlık turizmi birimi sorumlu hekimi Dr. Öğretim Gör. Aysun ÖZLÜ ve iletişim bilgileri 0274 2652300-1012 dir.

Dr. Öğr. Üyesi Merve AKDENİZ LEBLEBİCİLER
11/11/1985 tarihinde Samsun’ da doğdum. 2009 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalına araştırma görevlisi olarak başladım. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde kardiyak, pediatrik, nörolojik rehabilitasyonun yanında elektrofizyoloji, kas iskelet sistemi ultrasonografi, girişimsel algoloji ve ortez protez konularında eğitim aldım. Amerika Birleşik Devletlerinin Virginia eyaletinde Richmond ve Washington DC şehirlerinde gözlemci olarak bulundum.Virginia University, Concussion Care Center, Sheltering Arm Hospital ve Medstar National Rehabilitation Hospital adlı merkezlerde özellikletravmatik beyin yaralanması konusunda eğitim aldım. 2014 yılında uzmanlığımı alarak Gümüşane Devlet Hastanesinde göreve başladım.2017 tarihinde S.B.Ü. Evliya Çelebi E.A.H.’ de Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladım.

Dr. Öğr. Üyesi Aysun ÖZLÜ
23/11/1984 tarihinde İzmir’ de doğdum. 2008 yılında Prt. Hekim olarak Uşak Karahallı Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2009 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak başladım. Uzman Doktor olarak sırası ile Karşıyaka Devlet Hastanesi, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştım. 2019 tarihinde S.B.Ü. Evliya Çelebi E.A.H.’ de Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladım.

MERKEZİMİZDE YER ALAN REHABİLİTASYON ÜNİTELER

-Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Ünitesi
-Mekanik Egzersiz İstasyonu (Güçlendirme) Ünitesi
-Ürojinekolojik Rehabilitasyon