Pediatrik (Çocuk) Ortopedi Polikliniğimiz Hizmet Vermeye Başlamıştır
31 Ocak 2024

KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları Dr. Bünyamin Arı ile Dr. Süleyman Kozlu’nun görev yaptığı Pediatrik (Çocuk) Ortopedi Polikliniği Ekim ayı itibarı ile hizmet vermeye başlamıştır.

0-18 yaş arası çocukluk çağı ve genç erişkin dönemi hasta grubuna özel hastalar Alo 182 MHRS randevu  hattından veya www.mhrs.gov.tr internet adresinden randevu oluşturarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatrik (Çocuk) Ortopedi Polikliniğinden hizmet alabileceklerdir.

Uz. Dr. Bünyamin Arı;  “Pediatrik (Çocuk) Ortopedi Polikliniği, Çocuklarda doğumdan erişkin yaş grubuna geçene kadar, çocukluk çağlarında görülen doğumsal ya da kazanılmış nörolojik, enfeksiyöz, tümöral, travmatik ve diğer nedenlerle ortaya çıkan kas ve iskelet sistemi hastalıklarının tanı ve tedavisi ile ilgilenir.

Pediatrik (Çocuk) Ortopediyi, erişkin ortopedi ve travmatolojiden ayıran en önemli fark, halihazırda büyümekte olan kas-iskelet sisteminin problemleri ile ilgilenmesidir.

Siz de çocuğunuzdaki ortopedik rahatsızlıklar hakkında kapsamlı bilgi almak ve  tedavisini sağlamak amacıyla çocuk ortopedi doktorunuza başvurmayı unutmayınız.” dedi.

• IMG_9345.JPG