İl Sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL; KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniğini Ziyaret Etti
23 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL;  KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Kamu Hastaneleri Başkanı, Başkan Yardımcıları ve hastane yöneticileri ile, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniğini ziyaret etti.

KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniğinde bulunan Cildiye, Dahiliye, Geriatri Poliklinikleri, tanı ve tedaviye yönelik PUVA, Kriyoterapi-Biyopsi hizmet bölümlerinde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan ve hizmetleri yerinde değerlendiren Dr. Eser ŞENKUL, sağlık çalışanları ile sohbet ederek personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

• img2581jpg.png
  • img2575jpg.png