Fizik Tedavi Hastalarına Müzik Ziyafeti
31 Ocak 2024

Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Ek Hizmet Binasında moral gecesi düzenlendi. Hastalar için düzenlenen etkinliğe  ilgi büyüktü.
Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi 'nin Dernek Başkanı Hatice Yakar tarafından FTR Ek Hizmet Binasında hastalara organize edilen moral gecesinde, Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış ve Yerel Sanatçı  Aşık Mustafa Sarı bölgenin farklı türküleri ve eğlenceli müzikleri seslendirdi.
Hastaların yoğun ilgi gösterdiği müzik dinletisine Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. İbrahim Aslan, Müdür Yardımcısı Musa Durmuş ve personeller katılım sağladı.
Hastalar gerçekleşen konseri beğendiklerini ve eğlenceli bir akşam geçirdiklerini ifade ederek, bol bol görüntü aldılar.

• Ftr 1.jpeg
  • FTR 6.jpeg