Hastane Yönetimi Engelli Personeller İle Bir Araya Geldi
31 Ocak 2024

Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan ve Hastane Yönetimi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hastanede görev yapan engelli personeller ile bir araya geldi.
İkincisi düzenlenen toplantıya, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Mustafa Yılmaz, Uz. Dr. Sercan Şimşek, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Orhan Akay, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Ceylan Özel, Müdür Yardımcıları ve çalışanlar katıldı.
Toplantı Başhekim Erarslan’ın, toplantıya   katılan çalışanlara teşekkür edip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günlerini kutlayarak başladı. Başhekim Dr. Erarslan; “Bu özel günler vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hastane yönetimi olarak, sadece bugün değil her zaman yanınızdayız. Kapılarımız her zaman açık. Sizler bizim ve toplumun değerlerisiniz. “ dedi.
Dr. Erarslan; personeller ile tek tek sohbet ederek, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunarak yapılabilecekler konusunda hemfikir oldular.
Çay ve ikramla devam eden toplantıda, çalışanların yaşadıkları ve unutamadıkları güzel anılarını anlatmalarıyla, ayrıca işaret dili eğitimi almış, Sekreter Burcu Dumlu,nun  tercümanlık yaparak işitme engelli personellerimiz ile anlaşması, güzel anların yaşanmasına vesile oldu.
Katılan personeller, başhekim ve hastane idaresine, kendilerine verilen değer, saygı ve imkanlar için çok teşekkür ettiler. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Yönetimi ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirttiler.
Güzel dileklerden sonra toplantı sona erdi.