Dr. Ensari Yavuz’a Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ederiz
31 Ocak 2024

T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif (Estetik Cerrahi) Uzmanı olarak iki yıldır görev yapan  Uz. Dr. Ensari Yavuz mecburi hizmetini tamamlayarak, hastanemizden ayrılmıştır.
Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan; Dr. Ensari Yavuz’u makamında kabul ederek, Kütahya  İlimize ve Hastanemize yapmış olduğu katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Mustafa Yılmaz, Uz. Dr. Sercan Şimşek, Uz. Dr. Yakup İlker Yayıkçı ile Müdür Yardımcısı Musa Durmuş’la birlikte kendisine Teşekkür Plaketi ve hediye  takdim etti.
“KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, hastanemizde çalıştığınız süre boyunca, gayretli ve başaralı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde mutluluk ve başarılar dileriz.” Dedi.